Ga direct naar de inhoud.

Oefeningen voor een sixpack doe je in de keuken

Geplaatst op 11 augustus 2014

foto Oefeningen voor een sixpack doe je in de keuken

De zomer zit er weer bijna op en dat betekent voor velen dat de periode van ‘bulken’ weer gaat aanbreken. Dikke winterjassen worden afgestoft en truien worden op grijphoogte in de kledingkast gepositioneerd. Ik heb echter de zomer gedurende 365 dagen per jaar in mijn bol.

‘Bulken’ is mij onbekend en wanneer ik al boven mijn onderhoudsniveau (inname van een hoeveelheid Kcal per dag waarbij ik niet afval en niet aankom) ga zitten, dan doe ik dat clean. Ook hou ik vast aan mijn dagelijkse buikspiersessies. En dat trekt de aandacht, heb ik gemerkt.

De afgelopen week ben ik al zeker 5 keer aangesproken met de vraag wat de beste oefening voor de buikspieren is. En na wat doorvragen, bedoelt men dan eigenlijk: ‘Hoe worden mijn buikspieren (oftewel sixpack) zichtbaar? Mijn spontane antwoord hierop is steevast: ‘Goed oefenen in de keuken’. Het eerste resultaat is vaak een vragende blik van de vragensteller, maar na wat nadere uitleg gaan de ogen en oren over het algemeen vrij snel open.

Iedereen is in het bezit van buikspieren. En er zijn honderden oefeningen te bedenken die ervoor zorgen dat jouw sixpack sterker gemaakt kan worden. En dit is vanzelfsprekend weer van essentieel belang, aangezien je core de basis vormt van jouw lichaam. Het zichtbaar maken van de spieren rond je middel is echter een compleet ander verhaal. Dat vraagt bewustwording, een actieplan inclusief duidelijke doelstelling, discipline en natuurlijk persoonlijke motivatie. En dat is voor iedereen realiseerbaar.

Sixpack Abs

Fitness Rebels is ervoor om jou te adviseren en te begeleiden bij een gezondere levensstijl en een strakker lichaam. De zomer van 2014 is bijna ten einde. Het perfecte moment om nu reeds te starten met de voorbereidingen voor de zomer van 2015! Wij zijn er om jou bij te staan: WE MAKE (F)IT PERSONAL!

« terug


Richard Bot

Robert Bot

Personal Trainer

Robert Bot heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van fitness, aangevuld met de benodigde theoretische kennis (Fit!Vak A & B). Tel daarbij zijn onverminderde aandacht voor de juiste voeding, zijn sterke eigenschap om mensen te motiveren en zijn focus voor het behalen van een realistisch eindresultaat en je kan concluderen dat je met Robert de juiste personal trainer gevonden hebt. HE JUST LOVES TO MAKE (F)IT PERSONAL!