Ga direct naar de inhoud.

Investeer iedere dag 1 EURO in een gezonder lichaam!

Geplaatst op 7 oktober 2014

foto Investeer iedere dag 1 EURO in een gezonder lichaam!

De tijd vliegt en zo langzamerhand naderen we met elkaar de periode waarin slechte gewoontes worden afgezworen en goede voornemens worden gemaakt. Met 1 januari als peildatum proberen de meesten hun verbeterpunten nog even voor zichzelf uit te schuiven om er vervolgens in het nieuwe jaar keihard tegen aan te gaan…voor een maand.

Wij, van Fitness Rebels, kunnen ons voorstellen dat je weleens genoeg hebt van dat gejojo met je lichaamsgewicht en het daaraan gekoppelde niet bereiken van je doel(en). Je wilt zo graag, maar iedere keer wordt je teleurgesteld en kijk je vol droefenis en met een bepaalde mate van ergernis in de spiegel. Je bent op zoek naar het wonderdieet dat niet bestaat en je laat jezelf aanpraten dat je dik wordt van een frietje of van een eiwitshake. Je wordt er wanhopig van en verlangt naar iets dat wel werkt. Een aanpak die wel zorgt dat je structureel, gericht en blijvend kan werken aan jouw doel(en). Fitness Rebels is ervan overtuigd jou hierbij efficiënt en gericht te kunnen helpen. Voor slecht 1 EURO per dag!

Als ervaringsdeskundigen weten wij als geen ander wat voeding met het lichaam doet. Jouw persoonlijke fabriek, hetgeen je lichaam feitelijk is, moet dagelijkse op een juiste en regelmatige wijze draaiende worden gehouden. Want ondanks dat je zelf wellicht denkt dat je niet zo actief bent, draait jouw lichaam iedere dag op volle toeren. En om alle processen in je lichaam goed te laten functioneren is energie nodig. Voldoende energie. En die energie haal je uit voeding.

Voor slechts 1 EURO per dag coachen wij jou richting jouw persoonlijke doel(en). Wij zorgen voor een overzichtelijk intake-formulier, een uitgebreid intake-gesprek, een online voedingstool, meerdere evaluatie-momenten (inclusief conclusies en adviezen) en vanzelfsprekend onze kennis en expertise om jou bij de hand te nemen en te adviseren. Wij zijn jouw aanspreekpunt (per e-mail en/of telefonisch) voor al jouw vragen/onduidelijkheden op het gebied van voeding en wij zijn er voor om jou persoonlijk te begeleiden. WE LOVE TO MAKE (F)IT PERSONAL.

Voor slechts 1 EURO per dag werken aan een gezondere, fittere en krachtigere versie van jezelf? Jij en Fitness Rebels zorgen ervoor! Meer info? Stuur een e-mail aan info@fitnessrebels.nl en wij reageren binnen 24 uur: We spreken elkaar snel! :-)

« terug


Richard Bot

Robert Bot

Personal Trainer

Robert Bot heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van fitness, aangevuld met de benodigde theoretische kennis (Fit!Vak A & B). Tel daarbij zijn onverminderde aandacht voor de juiste voeding, zijn sterke eigenschap om mensen te motiveren en zijn focus voor het behalen van een realistisch eindresultaat en je kan concluderen dat je met Robert de juiste personal trainer gevonden hebt. HE JUST LOVES TO MAKE (F)IT PERSONAL!