Ga direct naar de inhoud.

Vanaf nu heb je het echt alles zelf in de hand!

Geplaatst op 18 november 2014

foto Vanaf nu heb je het echt alles zelf in de hand!

Meten is weten! Het bereiken van jouw persoonlijke doel (afvallen, op gewicht blijven, aankomen) ligt vanaf vandaag letterlijk voor het grijpen. Dankzij een nieuwe, fantastische mobiele voedingsapp word het meten van de hoeveelheid in te nemen brandstof (koolhydraten en vetten) en bouwstof (eiwitten) namelijk een fluitje van een cent! 

Gewoonweg weten wat je eet en ervoor zorgen dat je een dagelijkse regelmaat in je voeding creëert die past bij jouw fysiologische eigenschappen (lengte, gewicht, leeftijd en geslacht) en doel(en); You have got the foodworld in your hands!

Onze online coaches zorgen ervoor dat je een goede start maakt door het in kaart brengen van jouw huidige voedingspatroon om vervolgens, op basis van een evaluatie na 2 weken, te zorgen voor een aantal heldere conclusies en aanbevelingen. Daarna gaan onze coaches met jou aan de slag om regelmaat te creëren in je voedingspatroon. Door het invoeren van jouw voeding in de mobiele app worden de macro-nutriënten (eiwitten, koolhydraten en vetten) en Kcal geteld/bijgehouden en kunnen onze online coaches meekijken en bijsturen waar nodig.

Wil je meer info met betrekking tot onze online coaching mogelijkheden? Stuur een mail aan info@fitnessrebels.nl en wij zorgen voor een snel en passend antwoord ;-)

Vanaf nu zijn er geen excuses meer, vanaf nu heb je namelijk alles zelf in de hand: LET’S MAKE (F)IT PERSONAL!

Download onderstaand de voedingsapp voor jouw specifieke device:

« terug


Richard Bot

Robert Bot

Personal Trainer

Robert Bot heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van fitness, aangevuld met de benodigde theoretische kennis (Fit!Vak A & B). Tel daarbij zijn onverminderde aandacht voor de juiste voeding, zijn sterke eigenschap om mensen te motiveren en zijn focus voor het behalen van een realistisch eindresultaat en je kan concluderen dat je met Robert de juiste personal trainer gevonden hebt. HE JUST LOVES TO MAKE (F)IT PERSONAL!