Ga direct naar de inhoud.

Voeding

De brandstof voor je lichaam. Wanneer je diesel in een benzine auto gooit gaat het mis. En feitelijk werkt het met het menselijk lichaam niet anders. De juiste brandstof leidt tot betere prestaties en een gezondere levensstijl. En de juiste voeding zorgt er dus voor dat je als persoon beter presteert, zowel lichamelijk alsook mentaal. Maar wat is goed voor jou en waar voel jij jezelf prettig bij?

muesli

Op maat geschreven voedingsschema’s voor iedereen

Ieder mens is anders. Je hoeft maar om je heen te kijken en je kan concluderen dat iedereen een andere lichaamsbouw heeft. En deze lichaamsbouw is van essentieel belang voor het bepalen van een dagelijks voedingsplan. Gewicht, lengte, leeftijd, activiteitsniveau en natuurlijk jouw persoonlijke doel zijn de pijlers waarop jouw persoonlijk voedingsplan gebaseerd dient te worden. Door deze aspecten in ogenschouw te nemen, maak je een eerlijke start voor jezelf en zorg je ervoor dat je op een juiste wijze aanvangt met het bereiken van je persoonlijke doelen.

De juiste verdeling, het juiste resultaatzalm

Zoals gezegd zijn jouw biometrische gegevens, jouw levensstijl, jouw persoonlijke doel en jouw voedingssamenstelling de ingrediënten voor het bereiken van het juiste resultaat. Fitness Rebels neemt jou bij de hand en streeft ernaar om je huidige eetpatroon op een natuurlijke wijze te transformeren naar een patroon dat optimaal bijdraagt aan het door jou gewenste resultaat. Want ook hier geldt dat wij het graag persoonlijk maken ;-)