Ga direct naar de inhoud.

Personal Training

Lekker in je vel zitten. Wie wil dat nou niet? En dan gaat het nog niet eens om die sixpack of die arms of steel. Lekker in je vel zitten gaat namelijk veel verder. Jouw lichaam is het huis waarin je 24 uur per dag woont, jouw persoonlijke tempel, jouw alles. En net als met al je andere persoonlijke bezittingen, wil je hiervoor natuurlijk het allerbeste onderhoud. Toch? 

trainen damesPersoonlijke adviseur en begeleider

Fitness Rebels is de persoonlijke adviseur en begeleider die ervoor zorgt dat jouw huis in perfecte staat (dus passend bij jou) wordt gebracht en blijft. Onze gecertificeerde personal trainers nemen je letterlijk bij de hand en transformeren motivatie in discipline, hetgeen onontbeerlijk is voor het bereiken van de gestelde doelen. 

 

trainen mannen

Effectief werken aan je lichaam

Niets gaat vanzelf en dat is ook maar goed ook. Dat geeft jou bij het bereiken van resultaten namelijk nog meer het juiste gevoel en de juiste spirit om door te gaan naar het volgende doel. Op een effectieve wijze werken aan jouw lichaam op een wekelijkse of zelfs dagelijkse basis, Fitness Rebels is jouw stok achter de voordeur. 

 

De motiverende factor

Altijd al op zoek geweest naar die juiste motiverende factor? Naar de persoon die ervoor zorgt dat jij op een effectieve wijze wordt begeleid? Die rekening houdt met jouw persoonlijke wensen en andere factoren? Dan ben je bij Fitness Rebels aan het juiste adres! Waarom? Because WE MAKE (F)IT PERSONAL!

Meld je nu aan en wij nemen persoonlijk contact met je op.