Ga direct naar de inhoud.

Win een sportief Fitness Rebels T-shirt!

Geplaatst op 11 juli 2014

foto Win een sportief Fitness Rebels T-shirt!

Met trots hebben wij vandaag ons nieuwe portal online gezet. En omdat wij vinden dat we dit niet alleen moeten vieren, bieden wij jou de kans om in het bezit te komen van een prachtig, sportief Fitness Rebels T-Shirt!

Like de Facebook pagina van Fitness Rebels, deel dit bericht op jouw Facebook pagina en wie weet steel jij binnenkort (nog meer) de show binnen de muren van jouw sportschool. Let's make (f)it personal!

De T-shirts zijn beschikbaar in de maten Medium en Large en hebben een ronde hals of V-hals (de keuze is aan jou!). De winnaar zal op maandag 4 augustus 2014 bekend worden gemaakt.

« terug


Richard Bot

Robert Bot

Personal Trainer

Robert Bot heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van fitness, aangevuld met de benodigde theoretische kennis (Fit!Vak A & B). Tel daarbij zijn onverminderde aandacht voor de juiste voeding, zijn sterke eigenschap om mensen te motiveren en zijn focus voor het behalen van een realistisch eindresultaat en je kan concluderen dat je met Robert de juiste personal trainer gevonden hebt. HE JUST LOVES TO MAKE (F)IT PERSONAL!