Ga direct naar de inhoud.

Sportsgrain: Zit daar wat in?

Geplaatst op 9 juli 2014

foto Sportsgrain: Zit daar wat in?

Brood is wellicht het meest bediscussieerde voedsel dat er is. Daarnaast is het voor velen (nog steeds) de basis van hun dagelijkse voeding. Goede reden dus om scherp te blijven op alle (product)ontwikkelingen die zich op dit gebied voordoen. De afgelopen tijd zijn er vele broodvarianten bijgekomen en aan deze deur van vernieuwing klopt nu Sportsgrain

Innovatief brood

Het innovatieve brood (in vorm en gewicht te vergelijken met een sportreep) is ontwikkeld in samenwerking met HAN Sport en Bewegen en uitgebreid getest in het InnoSportLab Papendal – onder meer door de schaatsploeg Team Corendon (met Europees Kampioen Jan Blokhuijsen in de gelederen), met veelbelovende resultaten.

Sportsgrain Bar

Langzame en snelle koolhydraten

De Sportsgrain Bar (en Flakes) brengt energie vergaren naar een hoger niveau. De combinatie van zetmeel en vruchten zorgt voor een waardevolle mix van snelle en langzame koolhydraten. Dit betekent zowel directe energie, als energie op het moment dat je het niet meer verwacht.

Een nieuwe sportreep, rijk aan vezels, suikers uit fruit en E-nummervrij. De perfecte combinatie voor een topprestatie. Sportsgrain BAR is ondermeer geleverd aan het Nederlands Olympisch TeamNL in Sotsji en het Nederlands voetbalelftal in Brazilië.

Onze mening?

Wij hebben een doos Sportsgrain Bars besteld en zullen binnenkort onze mening geven omtrent dit product als onderdeel van een uitgebalanceerd voedingsplan. 

« terug


Richard Bot

Robert Bot

Personal Trainer

Robert Bot heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van fitness, aangevuld met de benodigde theoretische kennis (Fit!Vak A & B). Tel daarbij zijn onverminderde aandacht voor de juiste voeding, zijn sterke eigenschap om mensen te motiveren en zijn focus voor het behalen van een realistisch eindresultaat en je kan concluderen dat je met Robert de juiste personal trainer gevonden hebt. HE JUST LOVES TO MAKE (F)IT PERSONAL!