Ga direct naar de inhoud.

Kermit bemoeit zich overal en nergens mee

Geplaatst op 9 juli 2014

foto Kermit bemoeit zich overal en nergens mee

Voor sommigen heeft hij de ideale maten, terwijl anderen van mening zijn dat hij nog wel wat gains kan gebruiken bij zijn armen en benen. En ondanks dat zijn lichaamskleur anders doet vermoeden, is hij in de verste verte geen familie van De Hulk. 

Kermit de Kikker verovert momenteel Instagram met het verkondigen van zijn eigen mening, maar kiest er tegelijkertijd voor om zijn groene neus niet in andermans zaken te steken. En wat ons betreft levert dit, zo nu en dan, hilarische teksten op. 

Wat wij daar als Fitness Rebels persoonlijk van vinden? Hmmm...That's none of our business ;-)

 

« terug


Richard Bot

Richard Bot

Personal Trainer

'Kennis is kracht'. Als addict binnen de muren van de sportschool is Richard Bot al meer dan 20 jaar gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Aangezien hij dagelijks actief is binnen zijn eigen projectmanagementbureau (op het gebied van vastgoed) kan hij zijn noodzakelijke ontspanning door inspanning erg goed gebruiken. Focus is everything and discipline is his cherry on the cake. Hij informeert jou graag omtrent alle aspecten die jou zullen helpen bij het bereiken van een gezondere levenstijl: Richard spreekt immers uit ervaring ;-)