Ga direct naar de inhoud.

Heerlijk: 11 kilogram lichter en 250 likes rijker!

Geplaatst op 27 augustus 2014

foto Heerlijk: 11 kilogram lichter en 250 likes rijker!

Weet je waar ik echt van kan genieten? Van klanten die hun doelen bereiken op basis van onze aanpak. Want ik kan mezelf natuurlijk eindeloos veel schouderklopjes geven en in de spiegel vertellen (en zien) hoe goed het mezelf allemaal afgaat, maar het is natuurlijk veel krachtiger wanneer anderen dit op basis van onze aanpak ook ervaren. Of sterker nog, wanneer zij dit openlijk via Social Media (Facebook) delen met hun vrienden en kennissen. De vele likes en positieve reacties voelen dan namelijk niet alleen voor mijn klant, maar ook voor mij (als vertegenwoordiger van Fitness Rebels) als een heerlijke, warme douche.

2,5 maand geleden zaten we om tafel. Voor een eerste gesprek. Een gesprek waarin mijn klant zijn levensstijl, voedingsgewoontes en dagelijkse activiteiten beschreef en waar ik één en al oor was. Een intake die wat mij betreft een eerste, essentiële en noodzakelijke stap is om structureel te gaan werken aan het aanpassen van een negatief leef- en eetpatroon waar je bewust of onbewust in belandt bent. Een vicieuze cirkel waar je gevoelsmatig niet meer uitkomt. Ik hou ervan om die cirkel te doorbreken.

Met behulp van ons prachtige en krachtige online coachingsysteem kunnen onze klanten aan de slag om inzicht te krijgen in hun dagelijkse voedingspatroon. Want het begint met bewustwording. Als coach kijk ik online mee en stuur ik bij waar nodig. Want Fitness Rebels is er om jou bij de hand te nemen en samen met jou de realistisch gestelde doelen te bereiken. Wij geloven niet in het toezenden van een éénmalig dieet of in het samenstellen van een voedingsplan voor een bepaalde periode. Wij geloven in het structureel aanpassen van je leef- eetpatroon.

Maar goed, nog even terug naar de tevreden klant. 11 kilogram lichter, ruim 250 likes rijker en bijna 50 positieve reacties verder. Daar word ik blij van, erg blij. Gewoonweg omdat dit de bevestiging is dat onze Fitness Rebels aanpak werkt, zolang je er zelf maar echt voor wilt gaan en zolang je beseft dat je het allemaal zelf in de hand hebt: JUST MAKE (F)IT PERSONAL AND THE RESULTS WILL FOLLOW! ;-)

« terug


Richard Bot

Robert Bot

Personal Trainer

Robert Bot heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van fitness, aangevuld met de benodigde theoretische kennis (Fit!Vak A & B). Tel daarbij zijn onverminderde aandacht voor de juiste voeding, zijn sterke eigenschap om mensen te motiveren en zijn focus voor het behalen van een realistisch eindresultaat en je kan concluderen dat je met Robert de juiste personal trainer gevonden hebt. HE JUST LOVES TO MAKE (F)IT PERSONAL!