Ga direct naar de inhoud.

Gezocht: Figuranten voor Trainmore commercial!

Geplaatst op 7 augustus 2014

foto Gezocht: Figuranten voor Trainmore commercial!

Shoq Studio is op zoek naar figuranten voor een onine commercial voor de fitnessketen Trainmore. Trainmore is een sportschool met 10 vestigingen over het hele land en is een snelgroeiende keten dat met zijn filosofie veel nieuwe leden werft.

Trainmore wilt obesitas tegen gaan en Nederland meer in beweging krijgen. Dit doen ze door de sporter te belonen. Hoe meer je sport, hoe minder je betaald. Tot je bijna gratis traint.

Shoq is gevraagd om hun filosofie en concept bij de consument uit te leggen. En dit doen zij doormiddel van een commercial. Shoq en Trainmore zijn opzoek naar 9 vrouwelijke en 5 mannelijke figuranten die een sportief en gezond uiterlijk hebben, tussen de 25-35 jaar zijn (uit de omgeving Amsterdam, Utrecht, Rotterdam) en beschikbaar zijn op vrijdag 22 augustus 2014 te Utrecht voor een hele dag.

Heb jij interesse? Stuur dan een mail naar info@shoq-studio.nl. Vermeld in deze mail je contactgegevens, een foto van je gezicht en een full body foto. Shoq Studio zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Reiskosten worden vergoed.

Meer info omtrent Trainmore? Bekijk de website

« terug


Richard Bot

Robert Bot

Personal Trainer

Robert Bot heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van fitness, aangevuld met de benodigde theoretische kennis (Fit!Vak A & B). Tel daarbij zijn onverminderde aandacht voor de juiste voeding, zijn sterke eigenschap om mensen te motiveren en zijn focus voor het behalen van een realistisch eindresultaat en je kan concluderen dat je met Robert de juiste personal trainer gevonden hebt. HE JUST LOVES TO MAKE (F)IT PERSONAL!