Ga direct naar de inhoud.

Fitness Rebels is op zoek naar enthousiaste bloggers

Geplaatst op 7 juli 2014

foto Fitness Rebels is op zoek naar enthousiaste bloggers

Content is King en daarom is Fitness Rebels op zoek naar jou! Fitness Rebels is op zoek naar enthousiaste bloggers voor ons frisse, nieuwe online platform. Specialisten en ervaringsdeskundigen die de hele dag niets liever doen dan anderen informeren over hun vakgebied en expertise.

Van personal trainer tot voedingsdeskundige

Fitness Rebels richt zich op alle aspecten die binnen de wereld van fitness, voeding, personal training en online coaching van toepassing zijn. En daar horen natuurlijk specialisten bij uit iedere specifiek vakgebied. Ben jij dus personal trainer die zichzelf graag profileert binnen zijn doelgroep of ben jij die voedingsdeskundige die zijn of haar expertise op ieder niveau wereldkundig kan maken?

Meld jezelf dan nu aan en wordt onderdeel van ons Content Booster Team! Let's make (f)it personal together!

Jouw eigen profiel op de website

Als blogger van Fitness Rebels krijg je een volledig eigen profiel binnen de website zodat bezoekers jou ook persoonlijk kunnen volgen en direct contact met jou kunnen opnemen. Een perfecte manier om jezelf op een doeltreffende wijze in de spotlights te zetten.

« terug


Richard Bot

Richard Bot

Personal Trainer

'Kennis is kracht'. Als addict binnen de muren van de sportschool is Richard Bot al meer dan 20 jaar gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Aangezien hij dagelijks actief is binnen zijn eigen projectmanagementbureau (op het gebied van vastgoed) kan hij zijn noodzakelijke ontspanning door inspanning erg goed gebruiken. Focus is everything and discipline is his cherry on the cake. Hij informeert jou graag omtrent alle aspecten die jou zullen helpen bij het bereiken van een gezondere levenstijl: Richard spreekt immers uit ervaring ;-)